Bibs Colour Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.) , Rund – Latex, Sutter Med Navn

119,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 153893-Bibs Category:

1 review for Bibs Colour Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.) , Rund – Latex, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Lemming Johanne

  Jeg har haft en positiv oplevelse med Bibs Colour Tie Dye sutterne i størrelse 2 til min 6 måneder gamle baby. De er lavet af latex og har en rund form, som gør dem behagelige for min baby at bruge. Jeg er også glad for, at jeg kunne få dem med min babys navn på. Samlet set er jeg tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Colour Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.) , Rund – Latex, Sutter Med Navn
  Bibs Colour Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.) , Rund – Latex, Sutter Med Navn

  119,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo