- 25%

Bibs Couture Night Glow, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

100,88 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795222285 Category:

1 review for Bibs Couture Night Glow, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Lorensen Askel

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Couture Night Glow sutten i størrelse 1 til min baby på 3 måneder, og jeg er meget tilfreds med produktet. Sutten er anatomisk formet og lavet af silikone, hvilket gør den blød og behagelig for min baby at bruge. Jeg er også imponeret over, at den lyser i mørket, hvilket gør det nemt at finde den, når min baby taber den om natten. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Couture Night Glow sutten og vil helt sikkert anbefale den til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Couture Night Glow, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone
  Bibs Couture Night Glow, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone

  100,88 kr.

  Tiny Butik
  Logo