Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 855055-Bibs Category:

1 review for Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Johannessen Semine

  Jeg har prøvet Bibs Couture anatomiske sutter med navn til min baby, og jeg er meget tilfreds med produktet. Latexmaterialet er blødt og behageligt for min baby at sutte på, og den anatomiske form passer godt til hendes mund. Jeg kan også godt lide, at jeg kan få hendes navn trykt på sutterne, så de ikke bliver forvekslet med andre babyers sutter i vuggestuen. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Couture sutterne og vil helt sikkert anbefale dem til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn
  Bibs Couture, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo