Bibs Supreme Night Glow, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone

134,50 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795222643 Category:

1 review for Bibs Supreme Night Glow, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Taul Margrethe

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Supreme Night Glow, Str. 2 (6 Mdr. ), Symmetrisk – Silikone, og jeg er meget tilfreds med produktet. Silikone-materialet er blødt og behageligt for mit barn at sutte på, og den symmetriske form gør det nemt for ham at tage fat på sutten. Jeg er også imponeret over, at sutten lyser i mørket, hvilket gør det nemt at finde den i nattens løb. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Supreme Night Glow, og jeg vil helt sikkert anbefale den til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Supreme Night Glow, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone
  Bibs Supreme Night Glow, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone

  134,50 kr.

  Tiny Butik
  Logo