- 6%

Elitetoys Legepladsen Bear Slide

799,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 658854-Netcentret Category:

1 review for Elitetoys Legepladsen Bear Slide

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Frier Anton

  Jeg har haft mulighed for at prøve Elitetoys Legepladsen Bear Slide, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Kvaliteten af materialet er høj, og det er tydeligt, at der er lagt vægt på sikkerhed og holdbarhed. Min niece og nevø elskede at lege på rutsjebanen, og jeg kan varmt anbefale dette produkt til andre forældre, der ønsker at give deres børn en sjov og sikker legeoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Elitetoys Legepladsen Bear Slide
  Elitetoys Legepladsen Bear Slide

  799,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo