- 15%

Konges Sløjd, Skål, Rose Sand

126,65 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712982747693 Category:

1 review for Konges Sløjd, Skål, Rose Sand

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Erichsen Gjerta

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Konges Sløjd Skål i farven Rose Sand, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Skålen er lavet af høj kvalitet keramik og har en smuk farve, der passer perfekt ind i min køkkenindretning. Den er også meget praktisk, da den kan bruges til både morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg kan varmt anbefale Konges Sløjd Skål til alle, der ønsker en smuk og funktionel skål til deres køkken.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Konges Sløjd, Skål, Rose Sand
  Konges Sløjd, Skål, Rose Sand

  126,65 kr.

  Tiny Butik
  Logo