Spiderman Bænk Med Plads Til Dit Legetøj.

599,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 259721-Netcentret Category:

1 review for Spiderman Bænk Med Plads Til Dit Legetøj.

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Drost Frederik

  Jeg har haft mulighed for at prøve Spiderman Bænk Med Plads Til Dit Legetøj, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bænken er både praktisk og sjov for børnene, da den har et flot Spiderman-design og samtidig kan opbevare deres legetøj. Kvaliteten af materialet er også god, og jeg kan se, at den vil kunne holde til en del leg og brug. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet og vil klart anbefale det til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Spiderman Bænk Med Plads Til Dit Legetøj.
  Spiderman Bænk Med Plads Til Dit Legetøj.

  599,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo