Handelsbetingelser

 1. Disse handelsbetingelser (“Betingelser”) gælder for din brug af vores website, herunder alle køb foretaget gennem websitet. Ved at besøge vores website og/eller foretage et køb, accepterer du disse Betingelser og vores privatlivspolitik. Hvis du ikke er enig i disse Betingelser, skal du ikke bruge vores website.
 2. Produkter og priser
  Alle priser på vores website er angivet i danske kroner og inkluderer moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne på vores produkter og tjenester til enhver tid uden varsel. Vi bestræber os på at sikre, at alle oplysninger om vores produkter og tjenester er korrekte og ajourførte, men vi kan ikke garantere, at alle oplysninger er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle.
 3. Betaling
  Vi accepterer betaling med de betalingsmetoder, der er angivet på vores website. Betalingen vil blive trukket fra din konto, når du bekræfter dit køb. Vi opbevarer ikke dine betalingsoplysninger, da de behandles af vores betalingsudbydere.
 4. Levering
  Vi vil bestræbe os på at levere dine varer inden for den angivne leveringstid. Leveringstiden kan variere afhængigt af din placering og produkternes tilgængelighed. Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser i leveringen på grund af eksterne faktorer, som vi ikke har kontrol over.
 5. Returnering og refusion
  Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du kontakte os inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Vi accepterer kun returnering af varer, der er ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du vil modtage en refusion inden for 14 dage efter modtagelse af den returnerede vare.
 6. Garanti
  Vi garanterer, at vores varer vil være fri for fejl og mangler i en periode på 2 år fra købsdatoen. Hvis du opdager en fejl eller mangel i en vare, bedes du kontakte os med det samme. Vi vil enten reparere eller erstatte varen, hvis det er berettiget.
 7. Ansvarsfraskrivelse
  Vi påtager os ikke ansvar for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af vores website eller vores produkter. Vi påtager os heller ikke ansvar for eventuelle skader eller tab som følge af eventuelle forsinkelser i leveringen eller eventuelle fejl eller mangler i vores produkter.
 8. Ændringer i betingelserne
  Vi forbeholder os retten til at ændre disse Betingelser til enhver tid. Ændringerne træder i kraft med øjeblikkelig virkning, når de offentliggøres på vores website.
 9. Loven og værneting
  Disse Handelsbetingelser er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Enhver tvist, der opstår i forbindelse med disse Handelsbetingelser, skal afgøres ved de danske domstole.
 10. Intellektuel ejendomsret
  Alle intellektuelle ejendomsrettigheder relateret til vores website og dets indhold, herunder men ikke begrænset til varemærker, ophavsrettigheder, logoer og billeder, tilhører os eller vores licensgivere. Du må ikke bruge, reproducere eller distribuere noget indhold fra vores website uden vores forudgående skriftlige samtykke.
 11. Privatliv
  Vi respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Se vores privatlivspolitik for mere information om, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige data.
 12. Fortegnelighed
  Hvis en bestemmelse i disse Handelsbetingelser anses for ugyldig, ulovlig eller uigennemførlig, vil de resterende bestemmelser fortsat have fuld kraft og virkning.
 13. Hele aftalen Disse
  Handelsbetingelser udgør hele aftalen mellem dig og os og erstatter enhver tidligere eller samtidig aftale, kommunikation eller forståelse, skriftlig eller mundtlig, vedrørende emnet heraf.
 14. Kontaktinformation
  Hvis du har spørgsmål om disse Handelsbetingelser, bedes du kontakte os på følgende e-mailadresse: [email protected].

Ved at bruge vores website og foretage et køb erkender du, at du har læst, forstået og accepteret disse Handelsbetingelser.

Tiny Butik
Logo