12V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 891453-Netcentret Category:

1 review for 12V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Morgensen Anton

  Jeg har haft mulighed for at teste 12V opladeren til el-biler med standard stik, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Opladeren er nem at bruge og virker effektivt, hvilket gør det nemt at oplade min el-bil, når jeg er på farten. Jeg kan varmt anbefale denne oplader til andre danske el-bilsejere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik
  12V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo