36V Oplader Til Løbehjul / El Atv Hun Stik

(1 kundeanmeldelse)

299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 834986-Netcentret Category:

1 review for 36V Oplader Til Løbehjul / El Atv Hun Stik

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Buus Alberte

  Jeg har haft mulighed for at teste 36V opladeren til løbehjul og el ATV med hun stik, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Opladeren er nem at bruge og virker effektivt, og jeg har ikke oplevet nogen problemer med den. Jeg vil helt klart anbefale denne oplader til andre, der har brug for en pålidelig og effektiv oplader til deres løbehjul eller el ATV.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  36V Oplader Til Løbehjul / El Atv Hun Stik
  36V Oplader Til Løbehjul / El Atv Hun Stik

  299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo