64Gb Micro Sd Kort Med Adaptor.

59,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 439351-Netcentret Category:

1 review for 64Gb Micro Sd Kort Med Adaptor.

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Birk Elna

  Jeg har købt 64Gb Micro Sd Kort Med Adaptor og er meget tilfreds med produktet. Det fungerer godt med min enhed og har masser af plads til mine filer og billeder. Adaptor er også praktisk, da jeg kan bruge kortet i forskellige enheder. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre, der har brug for ekstra lagerplads på deres enheder.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  64Gb Micro Sd Kort Med Adaptor.
  64Gb Micro Sd Kort Med Adaptor.

  59,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo