6V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

(1 kundeanmeldelse)

129,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 666753-Netcentret Category:

1 review for 6V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Jessen Karla

  Jeg har haft mulighed for at teste 6V opladeren til el-biler med standard stik, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Opladeren er nem at bruge og virker effektivt, så jeg kan oplade min el-bil på kort tid. Desuden er den kompakt og let at opbevare, så den ikke fylder for meget plads i hjemmet. Alt i alt er jeg glad for mit køb og kan varmt anbefale denne oplader til andre el-bilsejere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik
  6V Oplader Til El-Biler Med Standard Stik

  129,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo