Alcotell Pro Kamera Wifi

499,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 126218-Netcentret Category:

1 review for Alcotell Pro Kamera Wifi

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hom Dierk

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Alcotell Pro Kamera Wifi, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Kameraet er nemt at sætte op og forbinde til wifi, og billedkvaliteten er virkelig god. Jeg har brugt det til at overvåge mit hjem, og det har fungeret perfekt. Jeg kan også godt lide, at det har en bevægelsessensor, så jeg får besked på min telefon, når der er bevægelse i rummet. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet og kan varmt anbefale det.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Alcotell Pro Kamera Wifi
  Alcotell Pro Kamera Wifi

  499,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo