Alcotell Smart Ultra Mini Dvr Til Micro Sd

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 113275-Netcentret Category:

1 review for Alcotell Smart Ultra Mini Dvr Til Micro Sd

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Christensen Dagmar

  Jeg har haft mulighed for at teste Alcotell Smart Ultra Mini Dvr Til Micro Sd, og jeg må sige, at jeg er imponeret over dens ydeevne. Den er utrolig lille og let at bære rundt på, men den har stadig en imponerende optagekvalitet. Jeg var også glad for, at den var nem at sætte op og bruge. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Alcotell Smart Ultra Mini Dvr Til Micro Sd
  Alcotell Smart Ultra Mini Dvr Til Micro Sd

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo