Alcotell Wifi 360 Eye Kamera

399,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 678140-Netcentret Category:

1 review for Alcotell Wifi 360 Eye Kamera

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Meng Vikie

  Jeg har haft mulighed for at teste Alcotell Wifi 360 Eye Kamera, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Kameraet er nemt at sætte op og tilslutte til wifi, og billedkvaliteten er virkelig god. Jeg kan nemt se live-streams og optagelser fra kameraet på min smartphone, uanset hvor jeg er. Jeg kan også styre kameraets bevægelse og zoome ind og ud, hvilket er virkelig praktisk. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Alcotell Wifi 360 Eye Kamera og vil helt sikkert anbefale det til andre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Alcotell Wifi 360 Eye Kamera
  Alcotell Wifi 360 Eye Kamera

  399,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo