Around The World

2.699,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 18412668175706 Category:

Around The World beskrivelse

Around the World af Schmidt Spiele er et kreativt puslespil med et tema omkring verdens tårne. 110 træbrikker er tilsyneladende lunkne, og disse bruges til at lave et spil, der støttes af wet-on-dry teknologi. Med et felt på 110 x 90 cm passer dette puslespil hurtigt ind i dit hjem, så alle kan nyde designet. Det er et enormt puslespil, som giver hver person mulighed for at oprette billeder med mange detaljer. Det giver en stilling sammen med et rigtigt landskabmeget mere interessant. Det har et designlignende væddemål, som er skyldig i at skabe et behageligt miljø.

Around The World ulemper

Around the World-puslespillet har flere ulemper. Det indbefatter det høje prisniveau, tidskrævende samleproces og støjen fra mønsteret. Puslespillets høje pris gør det utilgængeligt for nogle købere, fordi det kan være uoverkommeligt. Desuden er processen med at samle det meget tidskrævende, da der er 12055 stykker, og den samlede proces kan vare en hel weekend eller mere afhængigt af antallet af personer. Endelig kan den efterfølgende støj fra mønsteret, der kommer fra at danne rummet, være irriterende og distraherende.

Fordele Around The World

Around the World er et 300-brikkes puslespil, som en sjov og interaktiv måde at lære om videnskab og kultur fra forskellige steder verden over. Det store puslespil har store billeder, der skildrer seværdigheder samt bjerglandskaber, dyreliv og brugervenlige laboratorieværktøjer til en forsker i udvikling. Puslespillet giver deltagerne mulighed for at øve problemløsning, øge sprogfærdigheder og lære hukommelsesstrategier. Det hjælper også deltagerne med at udvikle deres manuelle færdigheder og øve deres evne til at arbejde sammen som et team. Det er et ideelt valg til børn, der allerede nyder at bygge med brikker eller som gerne vil starte med det.

Hvad folk siger i anmeldelser om Around The World

Produktet modtager overordentlig høje anmeldelser med kommentarer som Perfekt gave, Fantastisk produkt, Lille og sjovt. Kundeanmeldelser bemærker også detaljer som en flot farvepalet, god kvalitet, let samling og interessante designs.

Hvor kan man købe Around The World

Først skal man besøge den officielle webside for Puzzle Shop. Når man har åbnet siden er man klar til at købe. Man skal søge efter produktet ved at gå til afsnittet Shop i den øverste menu og trykke på Linket Around the World – 12055p. Dette vil tage dig til produktets bestillingsside, hvor du kan se detaljerne om produktet samt muligheder for levering. For at fortsætte din ordre skal du vælge antal og derefter trykke på Køb knappen. Man vil derefter blive præsenteret med muligheden for at logge ind, hvis man allerede har en profil eller give oplysninger om betaling, samt levering. Når kontooplysningerne og betalingsmetoden er blevet bekræftet vil købet blive gennemført og man vil modtage en bekræftelse.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Around The World”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Around The World
Around The World

2.699,00 kr.

Tiny Butik
Logo