Azeno 6V Farmer Med Trailer

599,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713570001760 Category:

1 review for Azeno 6V Farmer Med Trailer

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Thrane Astrid

  Jeg har haft mulighed for at teste Azeno 6V Farmer Med Trailer, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Traileren er robust og holdbar, og den er nem at manøvrere rundt på forskellige terræner. Batterilevetiden er også imponerende, og jeg har haft flere timers sjov med at køre rundt med den. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af Azeno 6V Farmer Med Trailer.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Azeno 6V Farmer Med Trailer
  Azeno 6V Farmer Med Trailer

  599,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo