Azeno Mini Cross Ii Pink

649,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 415555-Netcentret Category:

1 review for Azeno Mini Cross Ii Pink

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Bove Askel

  Jeg har haft mulighed for at prøve Azeno Mini Cross II Pink og jeg må sige, at jeg er imponeret. Den er både stilfuld og praktisk, og størrelsen gør den perfekt til at have med på farten. Jeg kan godt lide det lyserøde design og den glatte overflade, som gør den nem at holde og skrive med. Alt i alt en fantastisk pen, som jeg vil anbefale til enhver, der leder efter en pålidelig og stilfuld skriveoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Azeno Mini Cross Ii Pink
  Azeno Mini Cross Ii Pink

  649,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo