Baghjul Til El-Løbehjul Model Gogo

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 504360-Netcentret Category:

1 review for Baghjul Til El-Løbehjul Model Gogo

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Ostergard Mikkel

  Jeg har haft mulighed for at teste Baghjul Til El-Løbehjul Model Gogo, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Det var nemt at installere, og det fungerer perfekt. Jeg har bemærket en betydelig forbedring i ydeevnen på mit el-løbehjul, og jeg kan nu køre længere distancer uden at skulle bekymre mig om at løbe tør for batteri. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre el-løbehjulsbrugere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Baghjul Til El-Løbehjul Model Gogo
  Baghjul Til El-Løbehjul Model Gogo

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo