- 15%

Bestik Med Navn Til Dreng, Dyremotiv

255,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 993346-Byhappyme Category:

1 review for Bestik Med Navn Til Dreng, Dyremotiv

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Corse Madja

  Jeg har købt “Bestik Med Navn Til Dreng, Dyremotiv” til min søn, og jeg er meget tilfreds med produktet. Bestikket er af god kvalitet og har et sødt dyremotiv, som min søn elsker. Det personlige præg med hans navn på bestikket gør det også til en særlig og unik gave. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre forældre, der leder efter en sød og personlig gave til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bestik Med Navn Til Dreng, Dyremotiv
  Bestik Med Navn Til Dreng, Dyremotiv

  255,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo