Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

139,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795240166 Category:

1 review for Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Eilert Vikie

  Jeg har haft en positiv oplevelse med Bibs Colour sutterne i størrelse 1 til min baby på 4 måneder. Sutterne er symmetriske og lavet af latex, hvilket gør dem bløde og behagelige for min baby at sutte på. Jeg er også glad for, at jeg kunne få sutterne med min babys navn på, så de ikke bliver forvekslet med andre sutter i vuggestuen. Samlet set er jeg meget tilfreds med produktet og vil anbefale det til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn
  Bibs Colour, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

  139,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo