Bibs Colour, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

139,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795240432 Category:

1 review for Bibs Colour, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Langager Johanne

  Jeg har prøvet Bibs Colour, Str. 2 (6 Mdr. ), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn, og jeg er meget tilfreds med produktet. Sutterne er anatomisk formede og passer perfekt til min babys mund. Latexmaterialet er blødt og behageligt for min baby at sutte på. Jeg kan også lide, at jeg kan få sutterne med min babys navn på, så de ikke bliver forvekslet med andre børns sutter i vuggestuen. Samlet set er jeg meget tilfreds med Bibs Colour-sutterne og vil helt sikkert anbefale dem til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Colour, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn
  Bibs Colour, Str. 2 (6+ Mdr.), Anatomisk – Latex, Sutter Med Navn

  139,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo