Bibs, Muslin Cloth – 2 Pak, Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

99,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795219292 Category:

1 review for Bibs, Muslin Cloth – 2 Pak, Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Ursin Bjork

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Muslin Cloth – 2 Pak, Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Stofbleerne er bløde og absorberende, og de er perfekte til at tørre babyens ansigt og hænder af. Jeg kan også godt lide, at de kommer i en pakke med to, så jeg altid har en ekstra ved hånden. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs, Muslin Cloth – 2 Pak, Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory
  Bibs, Muslin Cloth – 2 Pak, Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

  99,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo