Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Heather

139,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795219391 Category:

1 review for Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Heather

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Gilberg Sofia

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Heather, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Stoffet er blødt og åndbart, og det er perfekt til at pakke min baby ind i. Jeg kan også godt lide, at det kommer i en flot farve og er let at vaske. Alt i alt vil jeg helt klart anbefale dette produkt til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Heather
  Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Heather

  139,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo