Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

139,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795219377 Category:

1 review for Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Skov Karla

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Stoffet er blødt og åndbart, og det er perfekt til at pakke min baby ind i. Jeg kan også godt lide, at det er alsidigt og kan bruges som både en stofble og en nusseklud. Farven Ivory er også meget smuk og passer til enhver babygarderobe. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory
  Bibs, Muslin Swaddle – 1 Stk., Nusseklud – Stofble – Multiklud, Ivory

  139,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo