Bibs, Nusseklud, Kangaroo, Dusty Pink / Woodchuck

139,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795246694 Category:

1 review for Bibs, Nusseklud, Kangaroo, Dusty Pink / Woodchuck

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Buus Mikkel

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs, Nusseklud, Kangaroo, Dusty Pink / Woodchuck produktet, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det. Kvaliteten af stoffet er virkelig god, og farverne er smukke og levende. Jeg kan også godt lide, at det er et alsidigt produkt, der kan bruges som både en bib og en nusseklud. Alt i alt vil jeg helt klart anbefale dette produkt til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs, Nusseklud, Kangaroo, Dusty Pink / Woodchuck
  Bibs, Nusseklud, Kangaroo, Dusty Pink / Woodchuck

  139,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo