Bibs Paci Braid, Suttesnor, Tie Dye

115,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795242085 Category:

1 review for Bibs Paci Braid, Suttesnor, Tie Dye

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Kaysen Karla

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Paci Braid, Suttesnor, Tie Dye, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Suttesnoren er lavet af blødt og holdbart materiale, og den er nem at fastgøre til både sutten og tøjet. Jeg kan godt lide det tie dye-design, som giver et sjovt og moderne udseende. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Paci Braid, og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Paci Braid, Suttesnor, Tie Dye
  Bibs Paci Braid, Suttesnor, Tie Dye

  115,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo