- 25%

Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 187290-Bibs Category:

1 review for Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Vork Elna

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr. ), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Sutterne er af høj kvalitet og føles behagelige for mit barn at bruge. Jeg er også glad for, at de kan tilpasses med navn, så det er nemt at holde styr på dem. Alt i alt vil jeg helt sikkert anbefale disse sutter til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn
  Bibs Supreme, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

  Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

  Tiny Butik
  Logo