- 25%

Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 879766-Bibs Category:

1 review for Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Breining Hobart

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Supreme, Str. 2 (6 Mdr. ), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Sutterne er af høj kvalitet og har en god pasform til min baby. Jeg er også glad for, at de kan personliggøres med navn. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Supreme sutterne og vil helt sikkert anbefale dem til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn
  Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Latex, Sutter Med Navn

  Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

  Tiny Butik
  Logo