Bibs Supreme Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795234912 Category:

1 review for Bibs Supreme Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Wenzell Bartram

  Jeg har haft mulighed for at prøve Bibs Supreme Tie Dye, Str. 2 (6 Mdr. ), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Sutterne er af høj kvalitet og føles bløde og behagelige for mit barn at bruge. Jeg er også glad for, at de er symmetriske, da det betyder, at de kan bruges på begge sider og dermed holder længere. Det er også en stor fordel, at man kan få navnet på sutten, da det gør det nemmere at holde styr på dem, især hvis man har flere børn. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Supreme Tie Dye, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Supreme Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn
  Bibs Supreme Tie Dye, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo