Elitetoys Legepladsen Jumbo

1.299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 106715-Netcentret Category:

1 review for Elitetoys Legepladsen Jumbo

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Lerche Jesper

  Jeg har haft mulighed for at teste Elitetoys Legepladsen Jumbo, og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Legepladsen er af høj kvalitet og virker meget holdbar. Børnene elsker de forskellige aktiviteter, som legepladsen tilbyder, og jeg kan se, at de har det sjovt og udfordrer sig selv på en sikker måde. Jeg kan varmt anbefale Elitetoys Legepladsen Jumbo til andre forældre, der ønsker en sjov og sikker legeplads til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Elitetoys Legepladsen Jumbo
  Elitetoys Legepladsen Jumbo

  1.299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo