Elitetoys Legepladsen Multifun

3.299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 752901-Netcentret Category:

1 review for Elitetoys Legepladsen Multifun

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Jessen Vikie

  Jeg har haft mulighed for at teste Elitetoys Legepladsen Multifun, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Legepladsen er godt designet og har mange forskellige aktiviteter, der holder børnene underholdt i timevis. Kvaliteten af materialerne er også imponerende, og jeg kan se, at legepladsen vil kunne holde til mange års leg og sjov. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Elitetoys Legepladsen Multifun og vil helt sikkert anbefale den til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Elitetoys Legepladsen Multifun
  Elitetoys Legepladsen Multifun

  3.299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo