- 6%

Elitetoys Legepladsen Slide

799,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 831442-Netcentret Category:

1 review for Elitetoys Legepladsen Slide

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Gulbransen Oscar

  Jeg har haft mulighed for at teste Elitetoys Legepladsen Slide, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Slidebanen er af høj kvalitet og virker meget holdbar. Den er også nem at samle og installere. Mine børn elsker at lege på den, og jeg kan varmt anbefale den til andre forældre, der leder efter en sjov og sikker legeplads til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Elitetoys Legepladsen Slide
  Elitetoys Legepladsen Slide

  799,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo