Fish Finder Bluetooth Intelligent Sonar Xf-06E

599,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 288662-Netcentret Category:

1 review for Fish Finder Bluetooth Intelligent Sonar Xf-06E

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Danielsen Semine

  Jeg har haft mulighed for at teste Fish Finder Bluetooth Intelligent Sonar Xf-06E, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Den er nem at bruge og giver præcise resultater. Jeg kunne tydeligt se fiskene på skærmen, og sonaren var i stand til at registrere dybden og temperaturen på vandet. Bluetooth-forbindelsen fungerede også problemfrit, og jeg kunne nemt overføre data til min smartphone. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Fish Finder Bluetooth Intelligent Sonar Xf-06E
  Fish Finder Bluetooth Intelligent Sonar Xf-06E

  599,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo