Fish Finder Wireless Xj

599,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 957406-Netcentret Category:

1 review for Fish Finder Wireless Xj

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Vong Josefine

  Jeg har haft mulighed for at teste Fish Finder Wireless Xj, og jeg må sige, at jeg er imponeret over dens ydeevne. Den trådløse forbindelse fungerer problemfrit, og skærmen er let at læse, selv i sollys. Jeg kunne tydeligt se fiskene og deres dybde, og det gjorde det meget lettere at fange dem. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til andre lystfiskere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Fish Finder Wireless Xj
  Fish Finder Wireless Xj

  599,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo