Forrude Til Audi A3

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 196249-Netcentret Category:

1 review for Forrude Til Audi A3

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Boisen Anton

  Jeg har haft mulighed for at prøve “Forrude Til Audi A3” og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Kvaliteten af ruden er høj, og den passer perfekt til min bil. Installationen var også nem og problemfri. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre Audi A3-ejere, der har brug for en ny forrude.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forrude Til Audi A3
  Forrude Til Audi A3

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo