Herretoej

Filter

Viser et enkelt resultat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sweatshirt I Mørkeblå Med/Uden Navn
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
129,00 kr.

Herresko

Herretøj har et stort udvalg af herresko til enhver stil og anledning. Fra lædersko til mokkasiner, der passer til formelle begivenheder, og fra loafers og sandaler, der er perfekte til de mere afslappede events – et udvalg af sko er krævet for at skabe den perfekte look. Kvalitetsmaterialer, holdbare såler og moderigtigt design er alle vigtige elementer, når det kommer til Herretøjs herresko.

Skjorter

Herretøj tilbyder skjorter til enhver formel lejlighed. Uanset om det er en mørk slipskjorte, et par ensfarvede blotterknappere eller en vævet skjorte med krave – valgmulighederne er uendelige. Skjorterne tilbydes i et bredt udvalg af farver og mønstre, så du nemt kan finde den perfekte pasform.

Jakker

Et udvalg afHerretøjs up-to-date jakker gør det muligt at mikse og matche ikke kun med sko og skjorter, men også med jeans og chinos. Herretøjs stilfulde jakker leveres i forskellige materialer og farver i et stykke tid, og er ideelle til at give et polstret look på en let og stylisk måde.

Slips

Et must-have-tilbehør for enhver formel anledning er Herretøjs slips. Med et stort udvalg af farver, materialer, prints og teksturer kan du skabe et elegant look på få sekunder. Vælg blandt dem, der ændrer hverdagslooket til et mere chic outfit.

T-Shirts

En fordel ved at købe herretøjs tshirts, er det brede udvalg fra basic til trendy designs. Den enkle t-shirt med rund hals er et must-have. Ideel til alle typer af situationer, det kommer i en bred vifte af farver, der vil gøre enhver samling stilfuld. Brug det med et par jeans til daglig brug eller med en jakke for et festsæt.

Tiny Butik
Logo