Skak Rund, Magnetisk.

(2 kundeanmeldelser)

449,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 509509-Netcentret Category:

2 reviews for Skak Rund, Magnetisk.

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Ostergard Josefine

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Skak Rund, Magnetisk, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Brættet er af høj kvalitet og magneterne holder brikkerne på plads, selv når man flytter brættet rundt. Det er også meget praktisk at kunne folde brættet sammen og opbevare det på en pladsbesparende måde. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til alle skakentusiaster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Fly Nils

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve “Skak Rund, Magnetisk” og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Det magnetiske spillebræt gør det nemt at flytte brikkerne rundt, og det runde design giver en sjov og anderledes spiloplevelse. Kvaliteten af brikkerne er også god, og de er lette at håndtere. Alt i alt kan jeg varmt anbefale “Skak Rund, Magnetisk” til alle skakentusiaster derude.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Skak Rund, Magnetisk.
  Skak Rund, Magnetisk.

  449,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo