Hjul Til Azeno Bil – Div. Modeller Large

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 173308-Netcentret Category:

1 review for Hjul Til Azeno Bil – Div. Modeller Large

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Bernsen Semine

  Jeg har haft mulighed for at teste Hjul Til Azeno Bil – Div. Modeller Large, og jeg må sige, at jeg er imponeret over kvaliteten af produktet. Hjulene er robuste og holdbare, og de passer perfekt til min Azeno bil. Jeg har kørt med dem i flere uger nu, og de har ikke vist tegn på slid eller skader. Jeg kan varmt anbefale disse hjul til alle Azeno bil ejere, der ønsker at opgradere deres køretøj.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Hjul Til Azeno Bil – Div. Modeller Large
  Hjul Til Azeno Bil – Div. Modeller Large

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo