Kids Zone Rutsjebane Hang On

499,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 650963-Netcentret Category:

1 review for Kids Zone Rutsjebane Hang On

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Poulsen Madja

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Kids Zone Rutsjebane Hang On, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Rutsjebanen er nem at samle og virker meget stabil og sikker. Min datter elsker at lege på den og har allerede brugt mange timer på at glide ned ad den. Jeg kan varmt anbefale Kids Zone Rutsjebane Hang On til andre forældre, der leder efter en sjov og sikker legetøjsrutsjebane til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Kids Zone Rutsjebane Hang On
  Kids Zone Rutsjebane Hang On

  499,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo