Komplet Instrument Bræt Til Audi A3

(1 kundeanmeldelse)

299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 696258-Netcentret Category:

1 review for Komplet Instrument Bræt Til Audi A3

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Silberg Saffi

  Jeg har haft mulighed for at teste Komplet Instrument Bræt Til Audi A3, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Det er nemt at installere, og det passer perfekt til min bil. Jeg kan godt lide, at det har en moderne og stilfuld udseende, og at det er meget funktionelt. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre Audi A3-ejere, der ønsker at opgradere deres instrumentbræt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Komplet Instrument Bræt Til Audi A3
  Komplet Instrument Bræt Til Audi A3

  299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo