Konges Sløjd, Led Sky Lamp, Cloud

341,10 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712982508836 Category:

1 review for Konges Sløjd, Led Sky Lamp, Cloud

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Andersen Clara

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Konges Sløjd Led Sky Lamp, Cloud, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Lampen er virkelig smuk og skaber en dejlig atmosfære i rummet. Jeg er også imponeret over kvaliteten af ​​lampen, den er meget solid og holdbar. Jeg kan varmt anbefale denne lampe til alle, der ønsker at tilføje en hyggelig og stilfuld touch til deres hjem.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Konges Sløjd, Led Sky Lamp, Cloud
  Konges Sløjd, Led Sky Lamp, Cloud

  341,10 kr.

  Tiny Butik
  Logo