Læder Sæde Vw Bus

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 996781-Netcentret Category:

1 review for Læder Sæde Vw Bus

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hansen Elias

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Læder Sæde Vw Bus, og jeg må sige, at jeg er imponeret over kvaliteten af produktet. Læderet er blødt og behageligt at sidde på, og det ser også virkelig flot ud i min VW Bus. Jeg kan varmt anbefale dette produkt til andre VW Bus-ejere, der ønsker at opgradere deres sæder til noget mere stilfuldt og komfortabelt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Læder Sæde Vw Bus
  Læder Sæde Vw Bus

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo