Lenco Crw-4By – Fm Alarm Clock Radio Med Flot Væk Mig Lys Og Bluetooth

389,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 753394-Netcentret Category:

1 review for Lenco Crw-4By – Fm Alarm Clock Radio Med Flot Væk Mig Lys Og Bluetooth

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Thorup Maja

  Produktet Lenco Crw-4By – Fm Alarm Clock Radio Med Flot Væk Mig Lys Og Bluetooth er en fantastisk tilføjelse til enhver soveværelse. Det flotte væk mig lys er en god måde at vågne op på, og Bluetooth-funktionen gør det nemt at afspille musik fra din telefon eller tablet. FM-radioen er også en god funktion, og lydkvaliteten er imponerende. Alt i alt er dette en pålidelig og alsidig alarmur, der er værd at investere i.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Lenco Crw-4By – Fm Alarm Clock Radio Med Flot Væk Mig Lys Og Bluetooth
  Lenco Crw-4By – Fm Alarm Clock Radio Med Flot Væk Mig Lys Og Bluetooth

  389,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo