Lenco Retro Pladespiller Tt-34 I Træ

988,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 336174-Netcentret Category:

1 review for Lenco Retro Pladespiller Tt-34 I Træ

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Leth Esben

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Lenco Retro Pladespiller TT-34 i træ, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Pladespilleren har en flot og stilfuld retrodesign, og lydkvaliteten er virkelig god. Jeg kunne tydeligt høre forskellen på mine gamle vinylplader, og jeg nød virkelig at lytte til musikken på denne pladespiller. Betjeningen er også nem og intuitiv, så jeg vil helt klart anbefale denne pladespiller til alle, der er på udkig efter en god og stilfuld måde at nyde deres vinylsamling på.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Lenco Retro Pladespiller Tt-34 I Træ
  Lenco Retro Pladespiller Tt-34 I Træ

  988,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo