- 27%

Levenhuk Mikroskop 5S Ng

799,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 446090-Netcentret Category:

1 review for Levenhuk Mikroskop 5S Ng

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hjelm Dagmar

  Jeg har haft mulighed for at teste Levenhuk Mikroskop 5S Ng, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er et kvalitetsmikroskop, der leverer klare og skarpe billeder. Jeg var især imponeret over dets evne til at forstørre objekter med stor præcision. Det er også nemt at bruge og justere, så det passer til dine behov. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til andre, der søger et pålideligt og effektivt mikroskop.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Levenhuk Mikroskop 5S Ng
  Levenhuk Mikroskop 5S Ng

  799,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo