Mam Perfect, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

129,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7392855151758 Category:

1 review for Mam Perfect, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Kindberg Bjork

  Jeg har haft en positiv oplevelse med Mam Perfect sutterne til min baby. Den symmetriske form og silikone materiale gør det behageligt for min baby at sutte på, og det er også nemt at rengøre. Jeg er også glad for, at jeg kunne tilføje mit barns navn på sutterne, hvilket gør det lettere at holde styr på dem. Samlet set er jeg tilfreds med produktet og vil anbefale det til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Mam Perfect, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn
  Mam Perfect, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

  129,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo