- 13%

Masgames Drømmehuset Med Veranda Og Rutsjebane

6.998,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 682780-Netcentret Category:

1 review for Masgames Drømmehuset Med Veranda Og Rutsjebane

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Bossen Dagmar

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Masgames Drømmehuset Med Veranda Og Rutsjebane, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Det er nemt at samle, og kvaliteten af materialerne er imponerende. Mine børn elsker at lege i huset og på rutsjebanen, og jeg kan varmt anbefale dette produkt til andre danske familier.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Masgames Drømmehuset Med Veranda Og Rutsjebane
  Masgames Drømmehuset Med Veranda Og Rutsjebane

  6.998,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo