Mercedes Amg Gtr Hvid, 12V, Gummihjul Og Lædersæde

1.698,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 928613-Netcentret Category:

1 review for Mercedes Amg Gtr Hvid, 12V, Gummihjul Og Lædersæde

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Rasmussen Ella

  Jeg har haft mulighed for at prøve Mercedes Amg Gtr Hvid, 12V, Gummihjul Og Lædersæde, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bilen er flot og velbygget, og den kører glat og lydløst på gummihjulene. Lædersædet er også en dejlig detalje, der giver en ekstra følelse af luksus. Alt i alt er jeg meget tilfreds med denne bil, og jeg vil helt sikkert anbefale den til andre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Mercedes Amg Gtr Hvid, 12V, Gummihjul Og Lædersæde
  Mercedes Amg Gtr Hvid, 12V, Gummihjul Og Lædersæde

  1.698,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo