Motor 12V Til Azeno Elbil Sweet Mini

299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 234804-Netcentret Category:

1 review for Motor 12V Til Azeno Elbil Sweet Mini

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Thygesen Freja

  Jeg har haft mulighed for at teste “Motor 12V Til Azeno Elbil Sweet Mini” og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Motoren fungerer godt og giver bilen en god hastighed. Jeg kan også godt lide, at den er nem at installere og bruge. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og vil anbefale dette produkt til andre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Motor 12V Til Azeno Elbil Sweet Mini
  Motor 12V Til Azeno Elbil Sweet Mini

  299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo